Питър Туминело – Австралия

Можете да поръчате през книжарницата или като изпратите имейл на адрес tkodjabasheva@gmail.com, като посочите избраните заглавия и количества, телефонен номер, имена и адрес на получателя (частен или на куриерски офис на Спиди или Еконт). Доставката е за сметка на поръчващия.

Дванадесет скъпоценни камъка

За книгата

Дванадесет скъпоценни камъка на български език става факт след 10 месеца работа по превода и редакцията. Българското издание репликира оригинала в неговата цялост. За повече информация и извадки от книгата, посетете тази публикация.

Лекарствата

Amethyst immersion, Black opal immersion, Diamond immersion, Emerald immersion, Golden topaz immersion, Lapis lazuli immersion, Morion immersion, Pearl immersion, Quartz crystal immersion, Rhodonite immersion, Ruby immersion и Sapphire immersion.

За да поръчате, изпратете имейл на адрес tkodjabasheva@gmail.com, като посочите избраните заглавия и количества, телефонен номер, имена и адрес на получателя (частен или на куриерски офис на Спиди или Еконт). Доставката е за сметка на поръчващия.

За автора

Питър Туминело е сред най-известните съвременни хомеопати. Практикува, ръководи доказвания и преподава хомеопатия в Сидни. Неговият интерес към скъпоценните камъни и минералите се проявява от 5-годишната му възраст. В определен момент той обмисля да се обучава за геолог, но по-късно интуитивно осъзнава, че това няма да се осъществи. Семейството му го отглежда, прилагайки естествените принципи на здраве; въпреки това, на 24-годишна възраст той получава силна болка в корема, която 2 години по-късно наложила хирургическо лечение. Травматизиран от това преживяване: „Аз не знаех как изглеждат лекарите преди това“, той решава да търси подлежащата причина за своята болест. Започва да изучава естествени терапии. Няколко години по-късно Питър открива хомеопатията и започва да я практикува още през 1984 година. През 1989 става съосновател на Колежа по хомеопатична медицина в Сидни и остава негов директор до 1998. Автор е на следните книги: “Rhus glabra – портрет на малтретирането“ , „Реперториум на детския ум и поведение“, “Психика и структура”, “Розов кварц” и лектор на редица семинари за лекарствата от скъпоценни и полускъпоценни камъни и метали.